Spelregels & Lidmaatschap

Proefles & aanmelden  seizoen 2023-2024

U kunt op elk moment van het seizoen lid worden van onze vereniging. U kunt een proefles nemen en beslist daarna of u lid wilt worden.
Wanneer u lid wordt, krijgt u van de  trainster een aanmeldformulier, dat u de volgende les ingevuld mee neemt.
U wordt dan bij ons als lid geregistreerd en bij de KNGU aangemeld.

Het gymseizoen loopt van maandag 04 september 2023 t/m zaterdag 28 juni 2024, indien men gedurende het seizoen instapt wordt de contributie naar rato berekend.
Bij inschrijving verbindt men zich voor één seizoen bij onze vereniging. Het lidmaatschap wordt automatisch per jaar verlengd.
Iemand die in de loop van het seizoen stopt kan dus geen aanspraak maken op restitutie van het resterende contributie bedrag.
Als u het lidmaatschap wilt beëindigen dient u dit te doen voor 15 juni  van elk verenigingsjaar.
U kunt hiervoor een uitschrijfformulier krijgen bij de trainster of een mail sturen naar de ledenadministratie.

Nijntje peutergym
Uitsluitend het lidmaatschap voor de nijntje peutergymlessen is ook mogelijk voor een half seizoen. Een periode duurt 5 maanden (september t/m januari & februari t/m juni).
Het lidmaatschap wordt na één periode automatisch verlengd. Wanneer u aan het einde van de periode het lidmaatschap wilt beëindigen stuurt een mail naar de ledenadministratie. Wanneer uw kind 4 jaar wordt, kunt uw kind overstappen naar de kleutergym. Het lidmaatschap wordt dan aangepast.

Informatie m.b.t. de lessen

* De kleding die men draagt, is afhankelijk van de les. In ieder geval dient men een sportschoen met lichte, stroeve zool te dragen en in geen geval schoeisel dat buiten gedragen is!

* Ziekmeldingen of afmeldingen niet telefonisch, maar mondeling of schriftelijk via een ander kind of iemand anders doorgeven.

* Wilt u de trainer/ster zo min mogelijk storen tijdens de les? Dit kan eventueel tijdens het wisselmoment van de lessen.

* Geen waardevolle spullen in de omkleedruimte achterlaten. Deze kunnen altijd tijdens de les in het bakje bij de trainer/ster gelegd worden.

* Graag willen wij van u vernemen of u of uw zoon of dochter medicijnen gebruikt, of bepaalde lichamelijke problemen heeft. Dit om onnodige problemen te voorkomen.

* Ten slotte bent u als deelnemer aan onze gymactiviteiten altijd verplicht de aanwijzingen van de trainer/trainster op te volgen.
Elke activiteit, en de eventuele gevolgen daarvan, uitgevoerd zonder toestemming, zijn voor eigen risico.

Meer huisregels leest u in dit document.